Traçat del Tramtordera

dilluns, 18 de maig del 2009
Posted by Unknown

Aquí teniu el traçat del Tramtordera sobre el Google Earth, amb els muntatges inclosos.
Per visualitzar-lo, heu de clicar al seguent enllaç i cliqueu a Abrir/Obrir, i automàticament se us obrirà el Google Earth on veureu el traçat proposat del Tramtodera, així com la situació de les parades i d'altres infraestructures.
Podeu activar o desactivar la visualització de les parades o d'altres elements amb el menú de l'esquerra.

A més, trobareu en una altre carpeta, al menú de l'esquerra, els traçats corresponent a la línea 2 del Tramtordera (que es construiriria en una 2a fase posterior) i a l'ampliació proposada a Lloret.
En una 3a carpeta trobareu una altre de les propostes corresponent a l'aprofitament de la via del tren al pas per Calella, Pineda, Sta. Sussanna i Malgrat (sempre i quan es traslladés el corredor de rodalies a l'interior, soterrat o no) amb l'implantació d'una 3a línea del Tramtordera que circulés sobre les vies de RENFE i arribés fins a Tordera amb la construcció d'un petit ramal.



TRAÇAT DEL TRAMTORDERA AL GOOGLE EARTH

Etiquetes de comentaris:
Creative Commons License
El Tramtordera. Un tramvia per a la Selva Marítima by Victor Catalan Casas is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Compartir bajo la misma licencia 3.0 España License.
Based on a work at eltramtordera.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at victorcata[arroba]gmail.com.